Ασφάλεια συναλλαγών

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος tangocosmetics.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 

Ασφάλεια Πλοήγησης

Η πλοήγηση στο tanocosmetics.gr γίνεται εξ ολοκλήρου κάτω από το πρωτόκολλο https που διασφαλίζει την κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων από και προς την ιστοσελίδα. Μπορείτε να διαπιστώσετε το ασφαλές της σύνδεσης από το «λουκέτο» στην μπάρα διευθύνσεων του φυλλομετρητή (web browser) σας.

 

Ασφάλεια Πληρωμών

Όλες οι οικονομικές συναλλαγές που γίνονται στο tangocosmetics.gr είναι απολύτως ασφαλείς. Κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στο σύστημά μας. Εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε στο 100% ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και ολοκληρώνεται η διαδικασία πληρωμής, με χρήση όλων των τελευταίων τεχνολογιών και πρωτοκόλλων ασφαλείας, με κρυπτογράφηση 128-bit.

Εάν επιλέξετε πληρωμή μέσω PayPal, η διαδικασία ολοκληρώνεται στο περιβάλλον του PayPal Inc, της πιο αξιόπιστης παγκοσμίως πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών.

 

Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα tangocosmetics.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

 

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη /μέλος στο tangocosmetics.gr είναι εμπιστευτικές και το tangocosmetics.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Όπως προανεφέρθηκε, κανένα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στα συστήματά μας και ως εκ τούτου, κανένας υπάλληλος ή διαχειριστής δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.
  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας (ιστορικό παραγγελιών, όνομα, διεύθυνση κτλ) και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  • Στην περίπτωση που το tangocosmetics.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
  • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
  • Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ