Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των πελατών της και εξασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων της με την εφαρμογή στην παραγωγική της διαδικασία του προτύπου ISO 9001 και επιπλέον για την παραγωγή των καλλυντικών του προτύπου ISO 22716 (Good Manufacturing Practices). Επίσης, έχει εγκαταστήσει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001.

Εκτός όμως των πιστοποιήσεων ISO, τα καλλυντικά Tango έχουν λάβει και την πιστοποίηση zampple.

ISO 9001   ISO 22716   zampple badgeISO 9001

Τι είναι το zampple;

Το zampple είναι μια μοναδική για τα παγκόσμια δεδομένα λέσχη καταναλωτών, η οποία δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να δοκιμάζουν προϊόντα, προκειμένου να τα αξιολογήσουν και να τα συστήσουν. Το σημαντικότερο είναι οτι τα μέλη του zampple χρησιμοποιούν το προϊόν υπό κανονικές συνθήκες και προσφέρουν αντικειμενικές αξιολογήσεις.

zampple badgeΚάθε μήνα οι καταναλωτές που είναι μέλη του zampple δοκιμάζουν και αξιολογούν πάνω από 20.000 προϊόντα διαφορετικών κατηγοριών. Όσα από αυτά αξιολογούνται εξαιρετικά θετικά και πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια σε τομείς όπως η αποδοτικότητα, η αξία και η συσκευασία, παίρνουν την πιστοποίηση του zampple, που αποτυπώνεται με το αντίστοιχο σήμα.

Περισσότερες πληροφορίες: zampple.com

 

Πώς τα πήγε το Tango;

Τα γαλακτώματα σώματος Tango δοκιμάστηκαν από 1.105 άτομα και πρόσφεραν μια πολύ καλή καταναλωτική εμπειρία. Σύμφωνα με τους καταναλωτές που συμμετείχαν στη δοκιμή, το Tango έχει ελαφριά και λεπτόρευστη υφή, ποικιλία ωραίων και πρωτότυπων αρωμάτων ενώ προσφέρει μία ενυδάτωση που διαρκεί. Ταυτόχρονα, η τιμή πώλησης χαρακτηρίστηκε ως το πιο δυνατό του στοιχείο (value for money).

 

Οι καταναλωτές που το δοκίμασαν θα το σύστηναν;

Το 48% των καταναλωτών που δοκίμασαν το Tango, όχι μόνο έμειναν ικανοποιημένοι αλλά θα τα σύστηναν και σε άλλους! Έτσι, τα Tango πέτυχαν στον δείκτη Net Promoter Score το εντυπωσιακό μέσο ποσοστό 27% (κάποια προϊόντα Tango έφτασαν μέχρι και στο 34%), όταν ο μέσος όρος του ανταγωνισμού είναι 3-5%!

Deep Analysis*

 

Συνολικά

Το γαλάκτωμα σώματος Tango προσφέρει μία πολύ καλή καταναλωτική εμπειρία. Το προϊόν έχει ελαφριά & λεπτόρευστη υφή, ποικιλία ωραίων & πρωτότυπων αρωμάτων ενω φαίνεται να προσφέρει μία ενυδάτωση που διαρκεί. Η τιμή πώλησης φαίνεται να είναι το πιο δυνατό στοιχείο του Tango body milk.

 

Απόδοση

Προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας που διαρκεί, έχει ελαφριά υψή που δεν αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα.

 

Ισχυρά σημεία

• Απορροφάται γρήγορα – Απλώνεται εύκολα
• Περιέχει αμυγδαλέλαιο ή λάδι ελιάς, αλόη και βιταμίνη Ε
• Έχει φυσικά αρώματα φυτών και λουλουδιών

 

Σχετικότητα

Οι καταναλωτές σε μεγάλο βαθμό (63%) θεωρούν ότι πρόκειται για ένα προϊόν που φτιάχτηκε για αυτούς. Αρχικά γιατί κάνει αυτό που υπόσχεται (ενυδάτωση) αλλά και χάρη στην εξαιρετικά χαμηλή του τιμή.

 

*Από την επίσημη αναφορά του zampple για τα γαλακτώματα Tango

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα προϊόντα μας και τις προσφορές μας

[wysija_form id=»1″]