Ποιοι είμαστε

Τα καλλυντικά Tango παράγονται από την ελληνική εταιρεία Cleanway ΕΠΕ.

Η λειτουργία της εταιρείας ξεκίνησε το 1987, αρχικά  με σκοπό να προσφέρει στην αγορά μια ευρεία γκάμα απορρυπαντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα χαμηλότερης τιμής από αυτά των πολυεθνικών εταιρειών. Εδώ και 5 χρόνια η εταιρεία προχώρησε και στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων καθημερινής περιποίησης, με την κατασκευή νέας σύγχρονης μονάδας.

Η Cleanway EΠΕ ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των πελατών της και εξασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων της με την εφαρμογή στην παραγωγική της διαδικασία του προτύπου ISO 9001 και επιπλέον για την παραγωγή των καλλυντικών του προτύπου ISO 22716.

Η Cleanway είναι από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί με το ευρωπαϊκό σήμα Eco Label, για την οικολογική σειρά προϊόντων με brand name “Green Life”. Περισσότερα

Στον τομέα των καλλυντικών η εταιρεία αναπτύσσει με το επιστημονικό δυναμικό του δικού της ερευνητικού τμήματος, πλήρη σειρά καλλυντικών προϊόντων, με το brand name “Tango”.  Τα καλλυντικά TANGO έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων από την ελληνική αγορά.

Το εργοστάσιο της εταιρείας και οι αποθήκες, βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8 στρεμμάτων, σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας, στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων. Το εργοστάσιο λειτουργεί σε ένα ευχάριστο και ανταποδοτικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους, που συγχρόνως ανταποκρίνεται στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές απαιτήσεις της εποχής.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία: επίσημη ιστοσελίδα Cleanway

ISO 9001   ISO 22716   TUV Austria Hellas

zampple badge

Ecolabel